Zdravlje

GRUDI OVE ŽENE SU PREVELIKE! Ona mora da ih smanji kako bi mogla da DIŠE! ODLUČILA JE DA USPUT URADI NEŠTO DIVNO

Alis Viskin (26), majka jednog djeteta iz Velike Britanije, ima ogromne grudi i nije nimalo srećna zbog toga, kaže da joj smetaju pa čak i narušavaju zdravlje.

Planira ih smanjiti i tkivo dojki donirati pacijentkinjama obolelim od raka dojke koje su bile na mastektomiji.

Njene grudi u zadnjih su godinu dana porasle sa veličine H do L, najveće na popisu veličina za grudnjak u Velikoj Britaniji. Za poređenje, između najmanje A veličine i L je razlika od 18 brojeva. Grudnjak za tako velike grudi jako je teško pronaći na tržištu.

Ona tvrdi da su se njene grudi u poslednjih godinu dana povećale za četiri broja i da joj smetaju dok obavlja bilo kakve poslove, leđa ju znaju boleti. Odlučila ih je smanjiti na račun zdravstvenog sistema u Velikoj Britaniji jer su dovoljno velike da taj trošak ne mora snositi sama.

– Nikada nisu bile toliko velike, bole me leđa, ne mogu hodati, ne mogu se urediti kako treba. Jako sam ograničena oko onoga što mogu činiti, a to sve utiče i na moje mentalno zdravlje – rekla je i dodala da je ranije bila vrlo nervozna zbog odlaska pod nož, ali nakon što joj je dečko početkom godine umro od srčanog udara, shvatila je koliko je zapravo srećna i želi poboljšati kvalitet svojeg života.

Na Fejsbuku je pokrenula stranicu za prikupljanje donacija za obolele od raka dojke, a uz to je napisala: ‘Dobila sam lep dar u obliku svojih velikih grudi, a to mi je, nadam se, pružilo priliku da doniram tkivo iz svojih dojki ženama obolelima od raka’.

– Samo jedan darivatelj tkiva može pomoći do deset pacijentkinja. Život nije stvar onoga što imate i kako izgledate. Darovati svoje tkivo nekome i tako mu pomoći je nešto na što ću biti jako ponosna, jer meni ne treba – ispričala je.

Nada se da će nakon zahvata njene grudi biti manje za otprilike osam veličina.

– Operacija će trajati četiri sata. Imaću lažnu bradavicu i neću moći dojiti dobijem li još jedno dete. Postoji deset posto šansi da će opet narasti, ali ako to sve na kraju ne uspe, volela bih da se o ovoj temi barem više govori – dodala je,piše Magazin


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh