Zdravlje

Ruski lijek koji liječi sve vrste cisti: Pomaže kod reume i malignih bolesti!

Recept ruskog ljekara Savinskog, koji je otkrio odličnu primjenu aloje vere, koristi se za liječenje svih vrsta cisti.

Lijek za ciste na jajniku - Twitter

Sastojci koji su vam potrebni za ovaj recept su: 500 ml 90%-tnog alkohola (medicinski alkohol), 500 ml domaćeg, visokokvalitetnog meda sa saćem, 750 ml crnog vina koje sadrži visoku količinu tanina (čisto crno vino), 500 g cikorije (kafa od cikorije), 300 g svježih listova aloje vere (bez bodlji, a biljku ne treba zalivati nedelju dana prije nego što se uzmu listovi za ovaj recept), 1 kašika propolisa, staklena posuda od 3 do 5 l.

Priprema: Kupite 2 do 3 godine star kaktus aloa vere i posljednjih sedam dana nemojte ga zalivati. Očistite listove od bodlji i sameljite u mašini za mljevenje mesa. Nakon toga, samljeti med sa saćem, dodati i ostatak sastojaka i sve dobro izmiješati.

Kada je smjesa spremna, uliti je u staklenu posudu i čuvati na tamnom i hladnom mjestu dvije sedmice (nikako u frižideru). Nakon što prođu dvije nedjelje, procijedite smjesu kroz gazu i prespite u tamne boce ili manje staklene tegle.

Način upotrebe: Prvih 5 dana, uzima se 1 mala kašika tri puta dnevno, 2 sata prije jela (sat vremena nakon što uzmete smjesu ne bi trebalo ništa da jedete bar sat vremena). Nakon prvih 5 dana, uzima se tri puta dnevno jedna velika kašika, sat vremena prije obroka.

Ovaj recept pomaže kod većine vrsta cista, naročito kod ciste dojke, ali se može koristiti i kod astme, bronhitisa, tuberkuloze, reumatizma, za čišćenje krvnih žila, malignih bolesti pa i raka.

Napomena: Vrijeme trajanja liječenja ovom smjesom ne smije da prelazi 2 mjeseca tokom jedne godine. Takođe, eliksir ne treba koristiti tokom trudnoće, hemioterapije, radioterapije ili stanja u kojima je zabranjena konzumacija alkohola,piše Aura


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh