Zdravlje

Ovo su razlozi zašto ne bi trebalo voditi ljubav u vodi

Uprkos tome što vas ideja o se*su u vodi uzbuđuje, promislite dva puta prije nego što to učinite.

Ljubavni par u moru- Ilustracija/Twitter

Kako prenosi “Cosmopolitan“, vođenje ljubavi u vodi može nositi posljedice i neugodna “iskustva” na kakva i ne pomišljate, a mi vam ih otkrivamo.

Nedostatak prirodnog lubrikanta
Nažalost, voda nije vlažnost koja vam je potrebna kako bi se*s bio ugodan. Ona će isprati prirodni lubrikant koji tijelo proizvodi, što će učiniti odnos poprilično neugodnim.

Opasnost od bakterija
Svaka voda – more, jezero, rijeka ili ona bazenska – puna je bakterija koje mogu stvoriti probleme u spolnim organima, posebno u vagini koja je idealna okolina za razvoj infekcija.

Štetnost proizvoda za kupanje i tuširanje
Ako ste se odvažili na se*s u kadi ili pod tušem, to ne biste trebali činiti dok je sapunica na vama. Ako neko sredstvo, poput gela za tuširanje, dođe u vaginu, njena flora će se poremetiti i doći će do bakterijske infekcije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh