Zdravlje

Nisu potrebni skupi tretmani: NAJJEFTINIJE PRIRODNO SREDSTVO ZA UKLANJANJE FIBROMA (BRADAVICA)

Virusne bradavice ili fibromi su izrasline na koži koje nisu opasne za zdravlje, ali mnogima predstavljaju estetski problem. Izgledaju kao mekani ispupčeni čvorići i mogu se pojaviti na bilo kojem dijelu tijela, a najčešće su na rukama i vratu.

Bradavice - Narodnamedicina.com

Kako biste ih se riješili ne trebaju vam skupi tretmani. Pomoći vam može i ovo najjeftinije učinkovito sredstvo protiv virusnih bradavica- jabukovo sirće,piše Novi.
Potrebno vam je:

– jabukovo sirće

– flaster ili vata i ljepljiva medicinska traka za gaze

“Virusne bradavice ili fibromi su izrasline na koži koje nisu opasne za zdravlje.”

Postupak:

1. Jabukovo sirće (po mogućnosti domaći) nakapajte na sredinu flastera. Ako je u pitanju veliki fibrom, mali komad vate namočite u sirće.

2. Namočeni flaster ili vatu zalijepite direktno na bradavicu i po potrebi pričvrstite još jednim flasterom ili ljepljivom trakom za gaze.

3. Ostavite da djeluje preko noći te isto ponovite i idući dan.

4. Postupak ponavljajte svakodnevno barem 5 dana, a ako je potrebno ponovite petodnevnu rutinu sve dok se bradavica ne osuši i otpadne.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh