Zdravlje

Preporodila se: U šest mjeseci izgubila 38 kilograma

Lucie Chaligne iz Nottinghama 28-godišnja je djevojka koja se preporodila nakon što se riješila viška kilograma, prenosi The Sun.

Lucie Chaligne - Blogspot

“Problem s prekomjernom težinom imala sam od osme godine. Bila sam uvjerena da sam jednostavno takva i da ne mogu ništa učiniti po tom pitanju. No nisam bila sretna i nisam se osjećala ugodno u svom tijelu, čak ni pred svojim prijateljima”, rekla je Lucie i prepričala ključni trenutak u kojem je odlučila smršavjeti.

“Bili smo na odmoru i trebalo je ući u jacuzzi u koji se ja nisam mogla natjerati da uđem jer mi je bilo užasno neugodno”, rekla je, piše Index.

“Prvi put kad sam stala na vagu imala sam gotovo sto kilograma. Iako sam mrzila odlazak u teretanu, ubrzo sam počela gubiti na težini i dobivati mišiće. Kombinirala sam odlazak u teretanu tri puta tjedno sa zdravom prehranom i kroz šest mjeseci skinula sam 38 kilograma”, rekla je.

“Za doručak često jedem avokado, jaja, špinat, voće, dok se ručak i večera sastoje od nemasnog mesa ili ribe uz zeleno povrće, tjestenine i riže. Ne smijete gladovati, morate uvijek imati nešto za jesti, makar to bilo voće i orašasti plodovi”, opisala je svoj dnevni plan prehrane.

“Idem spavati rano, plivam i trčim dva puta tjedno, a krenula sam trčati i maratone. Prije bih samo htjela sjesti na kauč i gledati televiziju, ali sada sve što želim je biti u pokretu. Plešem i salsu tijekom koje se osjećam lijepo i samouvjereno”, ispričala je Lucie.

Today shopping day size 20 VS 10(46 VS 38) May VS November Still can't believe that. Only few will understand how I…

Gepostet von Lucie Chaligne Redfayaa am Sonntag, 25. November 2018


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh