Zdravlje

Ova metoda OTKLANJA MIGRENU i pomaže praktično svim ljudima

Ljudi koje pate od migrene znaju kako je to neugodna bol. Migrena vas može jako uznemiravati, čak upropastiti normalan život i funkcioniranje.

salt chunks-Priroda i zdravlje

Migrenu čak nije uvijek moguće pobjediti ni uz pomoć lijekova protiv bolova. ALI –POSTOJI METODA koja pomaže praktično svim ljudima…

Riječ je o metodi iz tradicionalne i narodne medicine koja momentalno neutrališe bol (oko 5 minuta) ali je nezgodnog ukusa…

Predložena metoda liječenja od migrene je vrlo jednostavna: Sve što će vam trebati jeste

– Himalajska so,
– limunov sok
– i malo limunove kore.

Kao prvo, treba odabrati dobru so visoke kvaliteta.

Najbolje je koristiti Himalajsku kristalnu sol, jer je vrlo obogaćena mineralima (može se kupiti u trgovinama zdrave hrane, većim supermarketima).

Ova so sadrži čak 84 elementa! So vas može spasiti glavobolje, migrene, povećati nivo serotonina u krvi, ojačati nervni sistem i normalizovati kiselo-alkalni balans u organizmu, piše “Balkanapress“.

Dakle, ono što trebate učiniti je da iscijedite sok od 2 limuna, izrendate malo kore (neprskanog) limuna i dodate u to 2 čajne kašike Himalajske soli.

Promješate, prebacite u veću posudu i u to dodajte čašu vode (2 dl).

Napitak promešajte i ispijte u jednom gutljaju.

Ukus je katastrofalan ali ovaj napitak djeluje za nekoliko minuta, naročito ukoliko napitak popijete na vrijeme, odnosno čim osjetite da će vas napasti migrena..

Probajte,nemate šta izgubiti osim glavobolje..

Napomena:

Ako patite od visokog pritiska, prvo se posavjetujte sa stručnjakom pre nego se odlučite na ovaj tretman.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh