Zdravlje

Depresija mijenja vaš izgled: Djevojke podijelile fotke prije i nakon psihičke bolesti, razlika je frapantna

Jedno od četvoro ljudi u Velikoj Britaniji ima psihičkih problema. Iako o tome mnogi šute, velike su šanse da poznajete nekoga ko se bori s depresijom ili ste možda baš vi ta osoba.

Tužna djevojka - Srbijadanas.com

Koliko depresija i tjeskoba izmuče čovjeka, uverila se Kventin Blekvel koja je doslovno na sebi zamjetila i promene u tjelesnom izgledu. Djevojka je objavila svoje fotografije prije i poslije kako bi ukazala na razornu moć koju imaju mentalne bolesti.

“Sjaj mentalnog zdravlja. Toliko sam ponosna na sebe, ljudi! Doslovno izgledam zdravije”, napisala je ona, hvaleći se kako je pobjedila bolest.

“Mentalno zdravlje doslovno utiče na izgled, toliko da ne mogu da vjerujem da sam ovako izgledala prije”, komentarisala je jedna djevojka, piše “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh