Zdravlje

Trening koji će ubrzati i najsporiji metabolizam

Kombinacija trbušnjaka, sklekova i čučnjeva će vaše tijelo dovesti u TOP formu!

No image - Haber.ba

Donosimo odličan trening koji će doslovno zapaliti vaš metabolizam i u kratkom vremenu omogućiti da sagorite veliku količinu kalorija. Ovaj trening je veoma visokog intenziteta, a kombinacija čučnjeva, sklekova i trbušnjaka pomoći će vam da izgubite posljednjih nekoliko kilograma koji vas dijele od savršenog tijela za plažu, piše “Fashion“.

Bootcamp instruktorka Astrid Swan predstavlja intenzivan trening koji možete izvoditi bilo gdje, u svom dnevnom boravku, ali i na plaži. Za ovaj trening vam ne trebaju nikakvi rekviziti, a odličan je jer će vam povećati broj otkucaja srca i samim time ćete sagorijevati velike količine kalorija.

Ovaj način vježbanja kombinacija je vježbi snage s kardiom, a za 25 minuta uradit ćete zagrijavanje, odraditi trening i razgibati. Samo pritisnite play i već ste jedan korak bliže isklesanom tijelu!


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh