Zdravlje

POTREBNA SU SAMO 3 SASTOJKA: Ovaj prirodni napitak će PREPORODITI vaše tijelo za samo 7 DANA, liječi čak i TUMOR

Zimski i hladni dani forsiraju naš odbrambeni mehanizam, a sve to na kraju je začinjeno teškom hranom. Onda dođe proljeće, nagle promjene vremena i nerjetko vam se čini da vam nestaje snage.

djumbir-limun-napitak-Priroda i zdravlje

Zato je dobro da upravo u ovom periodu očistite organizam, ojačate ga i pripremite za predstojeće ljeto. U tome će vam pomoći i ovaj napitak, koji biste trebali da pijete svako jutro kako bi pročistio vaš organizam, a osećaćete se neuporedivo bolje.

Priprema se jednostavno i potrebna su vam dva sastojka, a to su soda bikarbona i limun (naša je preporuka da kupite medicinsku soda bikarbonu, a ne onu koju koristite inače za potrebe u kuhinji).

Priprema: Iscijedite limun i soku dodajte soda bikarbonu, a onda nalijte vodu, ali polako jer se može dogoditi reakcija zbog koje će sadržaj preliti čašu. Pijte ovaj napitak 7 dana, pa napravite pauzu od 14 dana.

Ovo piće je odlično u borbi protiv tumora, kao i kod bilo kojih malignih bolesti.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh