Zdravlje

Ljekoviti detoks tretman: DRŽITE POLA SATA NOGE U LAVORU U TOPLOJ VODI S HIDROGENOM I ĐUMBIROM

Ovaj postupak trebalo bi da podstakne obnavljanje ćelija, oštećenih tkiva i očisti tijelo od štetnih bakterija i toksičnih supstanci.

detoks tretman-Aura.ba

Drevni japanski detoks metod: Potopite stopala u ovaj rastvor i gledajte čudo kako se dešava!

Najzdraviji narod na svijetu vjeruje da sve kreće od stopala

Svakog dana zajedo sa hranom, pićem i vazduhom, u tijelo unosimo i toksine.

Kada se oni nagomilaju u organizmu, mogu da izazovu razvoj različitih bolesti, i baš zbog toga ljekari i nutiricionisti savjetuju detoksikaciju.

Kada je riječ o zdravlju i dugovječnosti, Japancima nema ravnih, pa smo riješili da istražimo kako to najzdravija nacija na svijetu čisti svoje tijelo, piše “Aura.ba“.

Otkrili smo jedan drevni metod, kojeg se oni i dalje drže, jer Japanci nikada neće zamijeniti nešto dobro za nešto što je neprovjereno i moderno. Ono što je takođe jedinstveno jeste što u pitanju nije nikakav napitak, već kupka za stopala, od kojih, prema japanskim teorijama, sve kreće.

Za ovaj drevni japanski detoks, potrebna su vam samo dva sastojka – bočica hidrogena i kašičica đumbira u prahu.

Napunite lavor toplom vodom, sipajte hidrogen i đumir. Potopite stopala na 30 minuta.

Ovaj postupak trebalo bi da podstakne obnavljanje ćelija, oštećenih tkiva i očisti tijelo od štetnih bakterija i toksičnih supstanci. Usput, ovaj drevni detoks će vam pomoći i da riješite ili makar ublažite hronični umor, itiraciju kože, otok oko očiju, nadutost stomaka, regulišete menstrualni ciklus…

Japanci svakako savjetuju da uz ovaj detoks napravite i važne promjene u načinu života – odustanite od alkohola i cigareta, a unos šećera i masnoća smanjite na minimum.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh