ODGOVORNOST! - #ostanikuci - #ostanidoma
Zdravlje

ZALJUBI SE U NEKOG KO ĆE SE IZ SVE SNAGE BORITI ZA TEBE

Zaljubi se u nekoga ko će se iz sve snage boriti za tebe. Ko će učiniti sve što je u njihovoj moći samo da bude s tobom, bez obzira na prepreke koje će mu stati na put.

Ljubav - Bensasso.com

Zaljubi se u nekoga ko će biti tu uz tebe kada je najgore. Zaljubi se u nekoga te voli, a ne samo da želi u krevet s tobom. Zaljubi se u nekoga ko će biti s tobom, čak i ako je njegova porodica protiv vas, piše “Zdrava i sretna“…

Zaljubi se u nekoga ko ignoriše kritike. Ko nikada ne bi dopustio da se brineš o budućnosti s njim.

Bez obzira na udaljenost, vrijeme promjena, stres, zaljubi se u nekoga ko ne brine o tome. Zaljubi se u nekoga ko pozdravlja izazov, jer zna da vam ništa neće stati na put.

Zaljubi se u nekoga ko će trčati kroz oluje samo da dođe do tebe. U nekoga kome možeš vjerovati kada kaže “zauvijek”.

Zaljubi se u nekoga ko nije vjerovao u sudbinu dok nije upoznao tebe, zaljubi se u nekoga ko nije vjerovao u srodne duše dok nije susreo tebe.

Zaljubi se u nekoga ko je dobar prema tvojoj majci, a koji se ne boji tvog oca. Zaljubi se u nekoga ko će poštivati tvoje sestre i braću i prijatelje jer zna koliko ti znače.

Zaljubi se u nekoga ko nikada ne odustaje. Ko zna da vas dvoje imate nešto nevjerovatno. U onog koji neće dopustiti da odeš. Zaljubi se u osobu koja s tobom želi izgraditi dom. Ko želi izgraditi porodicu sa sobom. U onog koji će te gledati u oči i reći “uzimam”.

Ne gubi vrijeme na nekog ko sumnja da će imati budućnost s tobom. Ko samo želi zabavu. Ne gubi vrijeme na nekoga ko želi avanturu.

Zaljubi se u nekoga ko cijeni što te ima u svom životu, ko čaroliju vaše ljubavi ne uzima olahko, ko zahvaljuje što si s njim.

Zaljubi se u nekoga ko će se i posvađati sa tobom, ali i nakon nagore svađe te neće prestati voljeti. Neko ko će svaki dan pronaći nešto novo na tebi što će zavoljeti. Zaljubi se u onog koji vas dvoje gleda kao tim.

Zaljubi se u nekoga ko nikada od tebe ne odustaje. Ko te čuva, pazi i štiti kao niko do sada. Zaljubi se u nekoga ko se svim snagama bori i prošao bi i pakao samo da s tobom ostane zauvijek.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Loading..
Na vrh