Zdravlje

Pronađen i patentiran lijek protiv raka, a evo zašto ga ne daju u prodaju

Doktor iz Hjustona, Stanislav Burzinski može da izliječi rak bez tradicionalnih zapadnjačkih medicinskih tretmana, zbog čega podržavaoci zapadne medicine nisu srećni.

Rak - Net.hr

Burzinski je nanio težak udarac farmaceutskom monopolu koji ne želi lijek za rak u prodaji. Ovo je najvažniji događaj u poslednjih nekoliko decenija.

Pored prepisivanja antineoplastona, klinika dr Burzinskog analizira 24.000 različitih gena i prepisuje petrohemijske lijekove i režime ishrane zavisno od potreba pojedinaca.

To je potpuno suprotno sa tradicionalnim tretmanom zapadnih onkologa.

Zapadni onkolozi su naučeni da prepisuju lijekove koji će djelovati na većinu ljudi. Individualni tretman koji dr Burzinski pruža svojim pacijentima napredovao je zahvaljujući proučavanju ljudskog genoma.

Agenti vlade SAD i članovi većih farmaceutskih kompanija su nedavno sarađivali sa jednim od naučnika koji radi kod Burzinskog kako bi zaveli 11 patenata o istraživanju antineoplastonske medicinske tehnologije, pišeu “Ljekovitirecepti“.

Ukoliko je praksa dr Burzinskog zaista nadrilekarstvo, kao što mejnstrim mediji tvrde, zašto bi onda ovi ljudi željeli da patentiraju integralni dio tretmana?

Patenti nisu omogućeni pojedincima, nakon što je velika porota odlučila da nema razloga da podnosi kriminalne optužbe protiv Burzinskog.

Ovo je bio četvrti put da su pokušali da se riješe Burzinskog, usput patentirajući njegovu tehnologiju.

Umjesto da se pobjeda objavi na svim svjetskim televizijama i na svakom radiju, niko ni ne zna za nju. Zašto?

Upravo zato što dr Burzinski može da izliječi rak bez tradicionalnih zapadnjačkih medicinskih tretmana, zbog čega je Burzinski naneo težak udarac farmaceutskom monopolu koji ne želi lijek za rak u prodaji. Ovo je najvažniji događaj u posljednjih nekoliko decenija.

Antineoplastoni u kombinaciji sa novom terapijom usmjerenom na gene, mogli bi da unište ekonomiju zasnovanu na tradicionalnom tretmanu raka i nezi pacijenata od raka u zapadnjačkoj medicini.

Liječenjem raka, pretjerano skupi tretmani više nisu potrebni. Pacijentima nisu potrebni dodatni lijekovi za liječenje simptoma nastalih tradicionalnim tretmanima. Liječenjem raka nema zarade.


loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh