Moda i ljepota

Žene će obožavati ulogu maslinovog ulja za ljepotu

Čudesno maslinovo ulje i blagodeti redovne upotrebe ove “zlatne namirnice” nisu strogo rezervisani za kuhinju i pripremu hrane, posebno one italijanske.

Maslinovo ulje - Lisa.rs

Maslinovo ulje, ono isto koje koristite u kuhinji, možete koristiti i za njegu kose i kože, ali i za održavanje drvenog namještaja.

Ako se borite sa suvom kožom, možda biste željeli da isprobate ovaj mali trik kako biste ublažili suvoću. Nanesite vrlo malu količinu maslinovog ulja na lice ili tijelo, utrljajte i ostavite 15-tak minuta. Rezultati će biti odmah vidljivi.

Pored toga, maslinovo ulje možete koristiti i za blistavi sjaj vašeg drvenog namještaja. Ponekad stvarno može biti teško odabrati proizvode koje je najbolje koristiti na drvenom namještaju. Zbog toga predlažemo ovaj trik sa malsinovim uljem: sipajte malo maslinovog ulja na drveni namještaj i obrišite ga peškirom od mikrovlakana, prenosi Telegraf.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh