Moda i ljepota

Trik za nanošenje maskare bez razmazivanja

Maskara je neizostavan dio makeupa za većinu žena – a svaki trik za nanošenje maskare bez razmazivanja dobro dođe. Jer, koliko god bile precizne, često se desi da malo maskare završi na kapku ili obrvama…

Ilustracija - Lj&Z

Situacija koja je opisana iznad zna da bude baš iritantna, zar ne? Naravno, ovo se dešava i profesionalcima, osim ako ne koriste ovaj efikasni trik!

Trik za nanošenje maskare bez razmazivanja

S malim korakom nakon nanošenja maskare možete se sigurno riješiti problema mrljanja.

A to je tako jednostavno: nanesete maskaru kao i obično, ali onda bez dugog čekanja prozirnim gelom za obrve prelazite preko vrhova. To ne samo da daja vašim trepavicama dodatni sjaj, nego ih i “zatvara”.

Trik za nanošenje maskare bez razmazivanja objašnjen je i u reelsu ispod.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dr. med. Emi Arpa (@dr.emi)

Zbog teksture proizvoda za obrve, trepavice se automatski zavijaju prema gore te dobijaju dodatni profinjeni štih. Dosadno uklanjanje mokre maskare možete sada, ovim trikom, definitivno zaboraviti, prenosi Ljepota i zdravlje.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh