Moda i ljepota

Fenomenalna caka: Evo kako da uz pomoć crvenog karmina sakrijete podočnjake za čas! (VIDEO)

Ako muku mučite sa tamnim podočnjacima, ovaj trik će vam biti od koristi

stil

Tamni kolutovi oko očiju su estetki problem koji muči veliki broj žena. Ako spadate u ovu grupu i već ste isprobale sve metode prekrivanja, a ništa nije urodilo plodom, možda će vam ovaj trik pomoći.

Ako je verovati šminkerima, crveni karmin, može da bude efikasan u rešavanju ovog problema.

Evo kako uz pomoć crvenog kramina do rezultata:

Biće vam potreban kremasti crveni karmin koji ćete laganim potezom direkto naneti ispod oka, a zatim lagano utapkati prstom ili sunđerom. Vodite računa da ne nanesete preveliku količinu karmina.

Nakon toga nanesite korektori i tečni puder na uobičajen način. Crveni karmin daje dobre rezultate jer crvena neutrališe ljubičaste tonove podočnjaka,piše Stil


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh