Moda i ljepota

Šminker Gvinet Paltrou otkriva kako da skinete 10 godina sa lica: Male cake koje svaka žena treba da zna!

Ovi savjeti su zlata vriedni

stil

Džodi Ejzdel je šminkerka Gvinet Paltrou i jedno od cenjenijih imena među sminkerima u Holivudu. Ona se brine o dobrom izgledu glumice već godinama i otkriva koje to proizvode koristi i male cake za postizanje blistavog tena.

“Koža je najveći organ na telu stoga je za mene izuzetno važno da koristim proizvode koji ne uzrokuju endokrine poremećaje. Trudim se da izbegavam korišćenje pudera koji u sebi sadrže talk i karmne i senke koji sadrže olovo i teške metale”, naglašava ona.

Pre šminkanja neophodno je pripremiti kožu. Nega lica je mnogo važnija od mejkapa. Pre svega, važno je svako veče skidati šminki i koristiti odgovarajauće kreme.Pre svega, lice treba umiti nekim blagim gelom ili penom, a nakon toga naneti noćnu kremu koja u sebi sadrži kolagen i vitamin E. Za predeo oko očiju najbolje je koristiti kreme sa vitaminom C. Radite piling jednom nedeljno i koristite maske koje dubinski hidriraju, jednom nedeljno, takođe.

Nakon dobre nege, sledi šminka. Prvi korak je tečni puder. Uvek koristite one koji obećavaju svež izgled. Izbegavajte one sa mat efektom jer će lice izgledati starije i umornije.

Najvažniji korak je rumenilo, ono će dati svežinu i učiniti da izgledate mlađe. Biajte uvek one u svetlijim roze nijansama. Kada je šminkanje očiju u pitanju, koristite crni ajlajner, jer će on dodatno otvoriti oko i učiniti ga vizuelno krupnijim. U uglove očiju uvek stavite svetlu senku, za još bolji efekat,piše Stil

Još jedan odličan trik za svež izgled je bela olovka. Nju stavite na vodenu liniju oka. Na ovaj način ćete licu dati svežinu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh