Moda i ljepota

SVAKU KOMBINACIJU ČINE SEKSEPILNOM: Ovo MORATE da znate o čarapama do koljena prije nego što ih obujete

Pred nama su jesenji dani, a to za djevojke koje uživaju u modnim eksperimentima znači — povratak čarapa do koljena!

glossy

Dokolenice su sjajan način da začinimo svoj look i damo mu stajliš notu! One se nose s različitim odevnim varijantama, ali i obućom, a podrazumevaju i poštovanje nekoliko pravila…

Kako odabrati dokolenice?

Ako želite uravnotežen i šik izgled, odaberite neke tamnije i neutralnije boje kao što su crna, teget i braon. One su sjajan izbor jer se lako kombinuju.
Ukoliko pak želite da pokažete koliko se smeli i edgy, obavezno izaberite neke statement čarape, tufnaste, cvetne, pa — zašto da ne — i prugaste.

Ponekad je dovoljno čak i poneti samo čarape do kolena u nekoj upečatljivoj boji poput crvene i vaš kratak i taman šorts ili suknja još više će doći do izražaja.

Ležerna izdanja uopšte ne moraju da budu dosadna! Ona su, naprotiv, prilika da eksperimentišemo i otkrijemo u čemu se osećamo najprijatnije i u čemu ostavljamo najsnažniji utisak i posle primenimo neki od tih trikova za formalne prilike. Zato slobodno nosite čarape do kolena s, na primer, pamučnom mini-haljinom za svaki dan. Tako ćete utvrditi je li za vas dobar izbor spoj nešto elegantnijih dubokih čarapa i haljine koje biste eventualno nosili na nekoj svečanoj prilici.

Dokolenice su moćan način da dodatno naglasite koktel-haljinu, posebno ako imate sreće da pronađete identičnu boju. Ipak, crne čarape sjajno će izgledati s haljinom u navy, burgundi ili tamnozelenoj boji i sa crnim klasičnim salonkama. Ako želite nešto konzervativniji stil, slobodno ovom spoju dodajte crne hulahopke.

Ipak, ovo je najpopularniji aksesoar u nešto svežijim mesecima, pa čak i zimi! Najpopularnija kombinacija podrazumeva tuniku ili dužu košulju, debele hulahopke preko kojih ćemo poneti dokolenice i, naravno, efektan šal. U jesenjim danima izgledaće vrlo trendi uz kožnu ili teksas jaknu, a za nadmoćan street style dokolenice obavezno kombinujte s kratkom suknjom od džinsa i upečatljivom košuljom,piše Glossy


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh