Moda i ljepota

Ova 2 MODELA PANTALONA biće NAJTRAŽENIJI KOMAD JESENI: Vrijede svaku paru jer uz šta god da ih obučete djeluju SVIJETSKI I SKUPO, a izdužuju figuru i čine vas mršavijim

Ako bi ove jeseni trebalo da potrošite novac samo na jedan model pantalona, trebalo bi da birate između dva najpopularnija modela – pantalone slouchy kroja ili one sa širokim nogavicama.

Pantalone - Profimedia

Modni stručnjaci tvrde da će upravo ova dva modela gospodariti jesenjim kolekcijama, a oba imaju jednu sjajnu prednost – uspešno prikrivaju mane i nedostatke poput širokih kukova ili 3, 4 kilograma viška, prenosi “Zena Blic“.

Koliko će biti popularne najbolje pokazuje to što je pretraga za njima na modnom pretraživaču Lyst porasla za 43 odsto u odnosu na prošli mjesec!

Pantalone širokih nogavica najbolje se kombinuju sa visokim potpeticama ili poslovnim mokasinama, a sjajno izdužuju nogu, te vizuelno svaka dama izgleda mršavije u njima. S druge strane, slouchy pantalone djelujue vrlo šik i urbano i pogodne su za modne igrarije, a vješto mogu da sakriju određene mane na tijelu.

Pantale – Pinterest

Pantale – Pinterest


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh