Moda i ljepota

Plavuše će biti oduševljene: Ova boja kose bit će apsolutni hit

Jesen je pred vratima, a nova sezona često je rezervirana i za novi imidž.

Ako razmišljate o promjeni boje kose, imamo super ideju koja će posebno oduševiti ljubiteljice nijansi plave. Vrijeme je za nijansu u čijem će znaku biti jesenski dani – Cinderella Blonde koju su za Glamour preporučili frizerski stručnjaci, prenosi “Radiosarajevo“.

Profesionalni stilist Luke Hersheson kaže kako trendovi naginju plavim nijansama, a vjeruje kako su mnoge klijentice u frizerskim salonima u potrazi za upravo takvim osvježenjem.

Nijansa koju predviđa da će biti najveći trend naziva se Cinderella Blonde, odnosno u doslovnom prijevodu nazvana je po Disneyevoj princezi, Pepeljuzi, a u njoj se miješaju luksuzni kremasti tonovi, nešto mekši od platinastih i ledenih nijansi koje smo navikli viđati.

Stilist za Glamour kaže kako je ovo “početna” nijansa za sve koji žele isprobati nešto svjetlije boje, a nisu spremni za veliku promjenu. Također, ovakva je boja odličan odabir ako želite osvježiti već postojeće nijanse plave i vratiti joj prirodan sjaj.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh