Moda i ljepota

Ljepotu je definitivno naslijedila od majke: Kćerka popularne glumice će vas ostaviti bez riječi, a ima samo 16 godina

Poznati brend Dolće Gabana ima novu muzu – riječ je o 15-godišnjoj Devi Kasel, kćerki italijanske glumice Monike Beluči i francuskog glumca Vinsenta Kasela..

Monica Bellucci - Atma.hr

Poznati brend Dolće Gabana ima novu muzu – riječ je o 15-godišnjoj Devi Kasel, kćerki italijanske glumice Monike Belučii i francuskog glumca Vinsenta Kasela, koju, čini se, čeka blistava budućnost u svijetu visoke mode, piše “Novi“.

Tinejdžerka, koja je bezvremensku ljepotu očito naslijedila od prekrasne majke, ovih dana snimala je kampanju za novi D&G parfem “Shine” na obali mondenog talijanskog jezera Komo u pokrajini Lombardiji.

Naravno, Devina prisutnost izazvala je veliko zanimanje paparazza i medija, a na njenu dobrobit i sigurnost budno su pazili brižni roditelji – iako su se razveli 2013.godine, Monika i Vinsent ravnopravno učestvuju u odgoju 15-godišnjakinje i njene pet godina mlađe sestre Léonie.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh