Moda i ljepota

Ima muža milijardera starijeg od nje 36 godina: Svi govore da se “dobro uvalila”, a ona uzvraća “šamar” fotkom

Moldavski model Ksenija Deli proslavila se učešćem u spotu Džastina Bibera “What do u mean”.

Ksenija Deli - Instagram

Međutim, pažnju medija i javnosti je pridobila nakon udaje za egipatskog biznismena Osamu Fati Rabaga Al Šarifa koji je od nje stariji 36 godina.

Ksenija ima 28, a Osama 64 godine. Od početka njihove veze mediji u Moldaviji i Instagram pratioci često su potencirali da se Deli udala samo zbog novca i da se, kako se to u narodu kaže, “dobro uvalila”.

Ksenija je dobila kćerku u avgustu čime je zapečatila priče kako je samo zbog novca izgovorila sudbonosno “da” egipatskom biznismenu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Dear @georgefavios ? huge thanks and love for capturing so wonderfully our family in this important moment of our life ???‍?‍?

Objavu dijeli Xenia Deli (@xeniadeli)

“Ovo je najvažiniji momenat za našu porodicu i ništa drugo osim djeteta nije važno”, izjavila je Ksenija.

Kako to i obično biva, surovi Instagram korisnici i dalje tvrde da je u pitanju interes i da je dijete samo još jedna veza između Ksenije i milijardi u Osaminom sefu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

My daughter!?i’m your biggest fan ???

Objavu dijeli Xenia Deli (@xeniadeli)

Manekenka i model na pauzi se ne obazire na komentare jer kako je napisala na Instagramu – ona je najveći fan samo svoje kćerke i više nikog drugog, prenosi “Žena“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh