Moda i ljepota

OMILJENI FRIZER SLAVNIH kaže da je OVA FRIZURA NAJTRAŽENIJA poslije karantina: Laska ženskom licu, LAKA je za održavanje i uvijek izgleda TIP-TOP

Najtraženija i najpopularnija frizura godine jeste bob frizura, praktična i jednostavna za oblikovanje i održavanje.

Kosa - Cosmopolitan.rs

Frizer slavnih Džordž Nortvud otkrio je da žene trenutno najviše traže oštro sječeni bob.

“Svi sad žele da pokažu vrat, valjda su svi dugo bili s kosom koja je bila izrasla i bez forme, pa većina klijentkinja dašak slobode pronalazi i u novoj frizuri. Rješavaju se duge kose i biraju oštro sječeni bob. Mnogo njih traži bob frizuru u visini brade po uzoru na Aleksu Čang pre 10 godina. Ta frizura ima geometrijski oblik koji naglašava jagodice, a zahvaljujući mekanim, nevidljivim slojevima dobije se fina ravnoteža između moćnog običnog boba i laskave stepenaste teksture, koja pristaje svima bez obzira na godine i oblik lica”, objašnjava Nortvud.

Pored ekstremne popularnosti, što su dokazale i brojne slavne ljepotice ošišavši svoje duge kose, bob ima još jednu prednost – vrlo je laskav i dobro pristaje većini žena.

Takođe, to je frizura koja zahteva minimalno angažovanja i uvijek djeluje šik i skockano, čak i ako ispred ogledala provedete svega minut ili dva.

View this post on Instagram

mmm. yummy.

A post shared by Kennedy ? (@kennedy.hermansen) on

Pored klasičnog boba, nosićemo takozvani POB, odnosno pony bob. Radi se o klasičnoj bob frizuri ali sa dodatkom šiški, koja djeluje neodoljivo šik i nosi dašak pariskog šika sa sobom.

View this post on Instagram

HAPPY NEW HAIRRRRRR??‍♀️??

A post shared by RIANNE MEIJER ? (@rianne.meijer) on

Ova frizura, takođe, briše godine s lica, a tanka kosa će dobiti na volumenu, dok će teška i gusta delovati lepršavije i “otvorenije”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh