Moda i ljepota

Manekenka istetovirala skoro cijelo tijelo samo da ne bi ličila na Megan Fox

Manekenka iz Francuske Aurore Pariente, imala je odličnu “vizu” za uspjeh u poslu

Aurore Pariente - Instagram

Neodoljivo podsjeća na Megan Fox. I dok bi mnogi smatrali da su zbog toga privilegovani, ona je željela da uradi sve samo da je više niko ne uporedi sa glumicom.

Da biti dvojnik poznatoj glumici sa sobom nosi i vrlo lošu etiketu zbog koje vas ljudi vide samo u tom fizičkom svjetlu, najbolje zna upravo ova manekenka, piše Noizz

Puna samopozdanja i odvažnosti nije željela da kroz svijet modelinga uspješno gazi zahvaljujući daru prirode.

View this post on Instagram

I’m waiting for you ♥️

A post shared by Aurore Pariente ? (@aurorepariente) on

Zato je našla način kako da više ne bude dvojnica Megan. Odlučila je da bude jedinstvena, pa je tako istetovirala gotovo 70 posto svoga tijela.

Kako kaže, ni sama ne zna tačan broj tetovaža, ali ono što zna jeste da nema namjeru da išara cijelo tijelo, zaustaviće se na ovih 70 posto.

“Jedini dijelovi tijela gdje nemam tetovaže su vrat, grudi i zadnjica, a tu ni ne planiram da ih radim. Želim da uljepšam svoje tijelo, a ne da ga sakrijem u potpunosti”, izjavila je ova djevojka koju na Instagramu prati 1,4 miliona ljudi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh