Moda i ljepota

Bosanka, nana 4 unučadi izgleda kao da joj je 25 godina: U 6. deceniji života počela biti model

Njena My Nutriality je kompanija koja se bavi ili propagira zdravi životni stil i zdravu ishranu.

Aldina Zjajo Adžemović - Facebook

Poslovno uspješna dijasporka Sanela Kisić na američko tržište lansira vlastitu liniju preparativne kozmetike čije je zaštitno lice također Bosanka, Jajčanka Aldina Zjajo Adžemović. Sanela ima 45 godina, Aldina 52. Obje izgledaju bar deceniju mlađe.

Njena My Nutriality je kompanija koja se bavi ili propagira zdravi životni stil i zdravu ishranu. My Nutriality Skin Line je namijenjena svakome ko želi da poboljša teksturu, izgled i kvalitet svoje kože – navodi, prenosi “Doznajemo“.

U razgovoru za “Life.ba”, gospođa Kisić je odgovorila i na pitanja o saradnji sa Aldinom Adžemović…

Zanimljvo je da ste za zaštitno lice odabrali Bosanku i to ženu koja ima preko 50 godina i nikada nije bila u sličnom biznisu. Odmaknuli ste se od klišea da uzmete manekenku od 25?

– Ja čvrsto vjerujem da žena može da fantastično izgleda bez obzira na godine i da ih sjajno nosi, a da godine ne nose nju. Ja sam mnogo sretna što sam sve ono što moja kozmetička linija treba da predstavlja našla u ženi koja je naše gore list. Aldina je dokaz kako se fenomenalno može izgledati sa 52 godine i kako uz zdrav život, zdravu ishranu i ispravnu prirodnu kozmetiku ne trebamo imati milion dolara da bismo izgledale kao milion dolara. Ne mislim da pretjerujem ako kažem da ona može stati uz svaku dvadesetpetogodišnjakinju i besprijekorno joj, bez imalo kompleksa, parirati izgledom. Aldina je majka dvije kćerke od 30 i 25 godina i nana je četvero unučadi. Istina je i da nikada nije bila u sličnom biznisu, za što mislim da možda i jeste taj X faktor koji je čini tako posebnom. Moja je namjera da pokažem ljepotu u njenom što prirodnijem obliku i da dokažem da godine zaista jesu samo broj na rodnom listu. Svaka žena, bez obzira na godine, može prelijepo izgledati i zračiti ljepotom i se*sipilom. Aldina, sa svoje 52 godine, pečat je svega u što ja vjerujem, primjenjujem na sebi i savjetujem svojim klijentima.

Kako je došlo do saradnje sa Aldinom?

– Obje živimo u Americi i slučajno smo se upoznale kroz zajedničku prijateljicu. Već pri prvom susretu bila sam impresionirana i oduševljena njenom ljepotom, kako vanjskom, tako i duševnom. Aldina je jedna plemenita osoba koja je dar od Boga i jako sam ponosna i čast mi je da je baš ona zaštitno lice moje kozmetike.

Cijeli tekst možete pročitati na OVOM LINKU.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh