Moda i ljepota

Sakriva nedostatke i laska baš svakoj figuri: Žene su poludile za ovim modelom haljine!

Ljeto nam se bliži, a sa njim i trendovi kojima nećete moći da odolite

Žena - Damskajazda.webnoviny.sk

Pronašli smo model haljine koji dobro stoji baš svakoj ženi, prikriva sve nedostatke i daje zavodljiv i ženstven izgled. Tokom ljeta, haljine u boho stilu, ćete viđati svuda, a žene širom svijeta su već poludile za njima.

Od zimske sezone modnu scenu su preplavili ženstveni komadi, a taj trend se nastavio, pa će lepršave haljine sa cvetnim printom biti trend broj 1.

Ovaj dezen se svake godine u određenoj mjeri vrati na scenu, ali tokom ljeta će dominirati.

Ovog proljeća u modi su različiti stilovi – mini, midi, ali i maksi dužine, sa debljim, tankim bretelama, od šifona, svile… u osnovi sve što treperi na vetru i na suncu i čini da se osjećate kao boginja.

Kada je moda u pitanju, od ove haljine, nam ništa više ni ne treba. Odlično izgleda u kombinaciji sa ravnom obućom, za ležernije prilike, ali jednako dobro izgleda i u kombinaciji sa visokim potpeticama.

Omiljena kombinacija trendseterki je spajanje ove haljine sa bajkerskim čizmam, što može posebno zanimljivo da izgleda.

Može lako da prođe kao garderoba za posao, a za vjetrovite noći, prebacite kožnu jaknu i dobićete šik autfit, prenosi Stil


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh