Moda i ljepota

Slavna manekenka: “Bojim se da sam zaražena koronavirusom, doktori mi se ne javljaju”

POZNATA manekenka Heidi Klum objavila je video na svom Instagram profilu u kojem je izrazila zabrinutost jer sumnja na to da se zarazila koronavirusom. Klum se razboljela na snimanju američke verzije Supertalenta, gdje je jedna od članica žirija.

Heidi Klum - The Hollywood Reporter

Klum je otkrila da se zbog sumnje na virus željela testirati i da je i bezuspješno pokušala kontaktirati dva liječnika. Javila se iz kreveta, a glas joj je zvučao promukao dok je pratiteljima objašnjavala zašto se neće pojaviti na snimanju sljedeće epizode Supertalenta. Rekla je i da je sve započelo osjećajem obične prehlade.

“Osjećala sam se kao da imam vrućicu, bilo mi je hladno i curio mi je nos. Ne osjećam se dobro i ostala sam kod kuće da ne zarazim druge ljude”, priznala je manekenka.

SAD se nalazi u problemima zbog nestašice i smanjene mogućnosti testiranja na koronavirus. Predsjednik Donald Trump trebao bi se u petak sastati s glavnim direktorima laboratorijskih kompanija kako bi razgovarali o povećanju broja dostupnih testiranja na koronavirus, prenosi “Index“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh