Moda i ljepota

Neizostavni modni komad tokom proljeća i ljeta: Pencil suknje koje pristaju svakoj građi

Ljepše i laganije vrijeme donosi mogućnost većeg eksperimentisanja kada je moda u pitanju, ali koji topli dani su prošli bez vanvremenskih suknji?

Žena - Cosmopolitan.rs

Modni komad koji je zauvijek večan u našim ormarima a oduvijek podilazi modnim trendovima, jeste neizostavni dio ove sezone.

Ipak, pored mnogobrojnih trendova, ovogodišnji nam donosi neobičnost, upravo jer je njegova namjena bila isključivo za poslovne kombinacije. Sada ga možemo viđati kao deo street style oblačenja, kako u dnevnim, tako i u večernjim, elegantnijim varijantama.

Pencil suknje obožavamo jer ih možemo kombinovati gotovo uz sve: od najobičnije klasik majice, do džempera, jaknice, sakoa, ma svega! Njihova senzulanost krije se u eleganciji i dosljednosti koje posjeduju, pa samim tim pristaju gotovo svakoj figuri.

Važno je da znate da ove sezone djelić poslovne modne kombinacije slobodno možete “ukrasti” i za izlazak ili svoje omiljeno popodne, piše “Cosmopolitan“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh