Moda i ljepota

Zeleni tonovi zavladat će ormarima trendseterica u 2020.

Kako zelenu kombiniraju popularne fashionistice?

zelena kombinacija - Hr.bladeil.com

Nakon što smo u 2019. svjedočili ogromnoj popularnosti tzv. forest green nijanse, pa čak i tamno zelene u svim varijantama, čini se da zeleni tonovi ostaju aktualni i u tekućoj godini. Dapače, zelene nijanse, bilo tamnije ili svjetlije, preslikati će se u gotovo sve ženske ormare, a pogotovo u one trendeseterica i influencerica. Ove će se godine posebno nositi “sage” zelena, odnosno boja kadulje, a kombinirati će se s već spomenutom forest zelenom i khaki komadima. Neonske nijanse zelene isto možemo očekivati kod ulične mode, no vjerojatno će se u ovoj godini zadržati samo na modnim dodacima, za razliku od prošlih sezona kad smo svjedočili neonskim outfitima od glave do pete čak i u visokoj modi, piše “Elle“.

Kako bi vas inspirisali na cool načine inkorporiranja zelenih komada u dnevne i večernje lookove, donosimo nekoliko primjera kako zelenu odjeću kombiniraju naše omiljene fashionistice!

View this post on Instagram

Pink, lime and a little sunlight ☀️

A post shared by Trine Kjær (@trinekjaer_) on

View this post on Instagram

Money Green ?? styled by @herapatra

A post shared by ♔Jamaican Canadian♔ (@winnieharlow) on


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh