Moda i ljepota

Frizura koja je postala pravi hit na Instagramu

Ako razmišljate o promjeni izgleda, ne morate tražiti dalje.

Pranje kose - Srbijadanas.com

“Blond Espreso” je hit boja kose koja je savršen odabir za plavuše i za brinete, piše “Cosmopolitan“.

Kao što joj i sam naziv otkriva, radi se o boji koja podsjeća na espreso kafu sa mlijekom i kombinuje smeđe i medeno plave tonove u kosi.

Poznati londonski kolorist Džek Havard ovu boju je opisao kao smeđu boju sa strateški postavljenim svjetlijim pramenovima u “balayage” stilu kojih, prema izboru osobe koja želi ovu boju, može biti više ili manje.

Upravo to čini ovu boju odličnim izborom i za plavuše koje žele potamniti kosu i za brinete koje je ove jeseni žele malo posvjetliti.

U svakom slučaju, kolorist preporučuje da svjetliji pramenovi budu uz lice jer to ima pomlađujući efekat, a ako ne znate kako svom frizeru da objasnite šta želite, hrpu prijedloga pronaći ćete na Instagramu gdje je ova trendi nijansa već postala pravi hit.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh