Moda i ljepota

Zaručnik je ostavio zbog debljine, u dvije godine se “prepolovila” i postala misica

Jen Atkin iz Velike Britanije shvatila je da mora nešto poduzeti nakon što više nije stala u svoju omiljenu haljinu, ali i zbog prekida sa zaručnikom koji nije mogao podnijeti njezine kile.

Jen Atkin - Instagram

Nakon što ju je zaručnik ostavio zbog debljine, Jen Atkin iz Velike Britanije shvatila je da mora nešto poduzeti, piše “Večernji“.

Težila je tada oko 110 kilograma, no u dvije godine svoju je kilažu doslovno prepolovila. Kada je smršavila, počela je ići na takmičenje ljepote i ove je godine osvojila titulu Miss Velike Britanije.

Došla sam do veličine 22 (europski 48) i moja omiljena haljina nije mi više pristajala, znala sam da moram nešto promijeniti – ispričala je misica.

Da mi je neko prije nekoliko godina rekao da ću biti Miss Velike Britanije, nikad to ne bih povjerovala – dodala je.

Jen kaže kako joj se život drastično promijenio. Danas se hrani kvalitetnije i zdravije, a u teretanu odlazi pet puta sedmično.

Jedem puno bolje, nisam na dijeti nego razmišljam o tome što jedem i jedem puno više. I dalje uživam u obrocima, no ne pretjerujem kao prije. Idem u teretanu pet puta sedmično i obožavam to. To mi je postala dobra navika i uživam u tom dijelu jer mi je pomoglo na puno načina – priznala je 26-godišnjakinja.

S takmičenjima ljepote počela je 2018. godine kada je osvojila titulu prve pratilje za Miss Engleske. Tada je uzela pauzu jer se udavala, a sada se vratila na velika vrata.

Jen Atkin – Instagram

Jen Atkin – Instagram

Jen Atkin – Instagram

Jen Atkin – Instagram


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh