Moda i ljepota

Fendi izbacio zaštitnu masku od 350 KM, u nekim web shopovima je rasprodana

LUKSUZNI brend Fendi izbacio je zaštitnu masku sa svojim logom koju prodaje po cijeni od oko (190 eura).

No image - Haber.ba

Luksuzna maska je na talijanskoj stranici Luisa Via Roma trenutno rasprodana, što dobro dočarava paniku koja trenutno vlada Italijom zbog koronavirusa. Crno-smeđa maska je napravljena od svile, a dio je kolekcije za proljeće/ljeto 2020. godine.

U Italiji je od koronavirusa zasad umrlo petero ljudi, a trenutno stanje možete pratiti ovdje. Dijelovi sjevera zemlje zbog toga su u blokadi, a jedanaest gradova je u svojevrsnoj izolaciji. Kako javljaju talijanski mediji, u tim je gradovima izolirano ukupno više od 50 tisuća ljudi. Čuvena katedrala Duomo u Milanu je zatvorena, a ovoga će tjedna u tom gradu biti zatvorene i škole. Prekinut je karneval u Veneciji, a u tom je gradu zatvoreno i kazalište La Fenice i bazilika svetog Marka, prenosi “Index“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh