Moda i ljepota

Savršena boja kose prema vašem horoskopskom znaku

Horoskop otkriva koja boja kose je savršena za vas prema temperamentu i karakteru koji vam određuju zvijezde…

Smeđa kosa - Zadovoljna.hr

Ako želite da napravite promjenu u svom izgledu i konkretno pikirate na mijenjanje boje kose, horoskop vam može dosta pomoći.

Pogledajte kakva bi vam boja kose najbolje stajala:

Ovan
Dijete u srcu i osoba koja voli da bude predvodnik. Za vas su najbolji pramenovi u boji bakra.

Bik
Uvijek ste na zemlji, ali i istovremeno dosta tvrdoglavi. Rođeni ste da budete vođa, pa je za vas idealna nijansa tamno crvene, dovoljno jarke da drugima stavite do znanja da sa vama nema šale.

Blizanci
Lako se prilagođavate situacijama i ljudima. Ove sezone posvjetlite kosu plavim pramenovima koji će osvježiti vaš izgled.

Rak
Spremni ste da napravite upadljivu promjenu i to samo uz pomoć jednog pramena. Suptilno, ali moćno!

Lav
Vi volite da ste uvijek u centru pažnje i jedan ste od vodećih znakova horoskopa. Vaša idealna boja koje je bakarno crvena!

Djevica
Perfekcionista čija je kosa pravo remek djelo. Za vas je latinasto plava ili srebrno-siva nijansa koja ide uz vaš karakter.

Vaga
Uvijek je bitan balans. Zadržite prirodnu boju, ali je istaknite svjetlijim ili tamnijim pramenovima.

Škorpija
Crna je vaša boja. Dovoljno je upadljiva i ide uz vaš misteriozni stil.

Strijelac
Ponekad ste tajnoviti i volite kada ljudi stalno pogađaju ko ste vi zaista. Zato je bijela kosa najbolji izbor jer će dodati dozu misterije vašem izgledu.

Jarac
Vi dosta radite, ali kada je vrijeme za zabavu – znate kako da najbolje provedete vrjieme. Zato izvucite nekoli raznobojnih pramenova ispod sloja kose, koji će se vidjeti samo kada zavežete kosu.

Vodolija
Zabavni ste i volite da flertujete… Šta mislite o zlatno plavoj nijansi? Sigurni smo da će vam stajati odlično.

Ribe
Koliko su duboke vaše emocije? Plava boja, nalik na okean, u balejaž stilu će istaći vašu ženstvenost i emotivnu stranu, piše “Luftika“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh