Moda i ljepota

Najljepšoj djevojčici na svijetu predviđaju nevjerovatnu karijeru, već je porede sa Irinom Šajk

Anastasija Knjzeva je 2017. godine proglašena najljepšom djevojčicom na svijetu. Zbog nerealne ljepote mnogi kažu da je nasljednica Irine Šajk i predviđaju joj blistavu karijeru u svijetu modne industrije

Ruskinja Anastasija Knjazeva je svoju manekensku karijeru započela sa samo dve i po godine, a slavu je stekla zahvaljujući saradnji sa modnim magazinom “Vog”.

Njene prelepe tamno plave oči, duga braon kosa i anđeosko lice, u kombinaciji sa harizmom, u tolikoj meri su oduševili ljude da je Anastija postala popularna na Instagramu gde je prati više od 1,4 miliona ljudi.

https://www.instagram.com/knyazeva_anastasiya_official/?utm_source=ig_embed

Mnogi dizajneri su se doslovno zaljubili u nju jer se ponaša prirodno pred kamerom i uživa u svakom snimanju. Mlada manekenka je sklopila ugovore sa mnogim brendovima, kao što su “Chobi Kids”, “Kenguru” i “Kia Motors”, imala je ulogu voditelja u televizijskim emicijama i učestvovala je u snimanju filmova, prenosi telegraf.

Pored titule najlepše devojčice sveta, koju joj je nezvanično u svojim tekstovima dodelio “Dejli mejl” 2018. godine Anastasija je zauzela 5. mesto na listi najlepše dece na svetu, prema oceni magazina “L’Officiel”


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh