Moda i ljepota

Jennifer Lopez otkrila tajnu svog sjajnog tena: Bez čega ne ide u krevet

Kao mnogi poznati i slavni, Jennifer Lopez blistavu kožu pripisuje svježim namirnicama, posebno voću i povrću. Puno vode i svježa hrana tajna su njene lijepe kože.

No image - Haber.ba

Ovoj atraktivnoj 50-godišnjakinji niko ne bi dao godine koje nosi, upravo zato jer radi na sebi i brine o svom izgledu. Mnogi joj zavide na blistavoj koži, a ona kaže kako je tajna njene kože prije svega dobar i kvalitetan san.

Tijelu prije svega treba dovoljno sna. U idealnom slučaju najbolje je spavati devet ili deset sati, ali potrudim se da postignem barem osam sati sna“, kazala je Lopez.

Ona se pridržava zdravog načina života. Ne pije, ne puši cigarete, jede zdravo i priušti sebi dovoljno sna“, rekao je njen zaručnik Alex Rodriguez.

Mislim da ljepota dolazi iznutra i da je najvažnije uskladiti tijelo s duhom. Vjerujem u meditiranje i da kada ste sretni i osjećate radost da zračite ljepotom“, kaže glumica.

Ako mislite da je J.Lo jednostavno rođena s lijepom kožom, ne griješite. Izjavila je da ima dobre gene te da joj su joj majka i baka imale divnu kožu.

Također, ima svoje rituale koje ni u kojem slučaju ne preskače. Uvijek temeljito čisti lice nakon vježbanja za čiste pore i zdravlje kože. Nikad ne odlazi na spavanje, a da prethodno nije skinula šminku. Kaže da koristi i noćne kreme kako bi koža bila dobro hidratizirana. Po danu uvijek nanosi kremu sa zaštitnim faktorom. Trudi se da nosi što manje šminke, prenosi “Klix“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh