Moda i ljepota

Opljačkana Tamara Ecclestone, lopovi “odnijeli” 64 miliona dolara

Kerka nekadašnjeg prvog čovjeka Formule 1 Tamara Ecclestone opljačkana je, a lopovi su sa sobom odneli plijen vrijedan 64 miliona dolara, piše britanska štampa.

Tamara Ecclestone - Instagram

Kako navodi tabloid “Sun” u pedesetominutnoj pljački kuće Tamare Ecclestone, koja se nalazi u Zapadnom Londonu, odnijet je vrijedan nakit, čija je vrijednost 64 miliona dolara.

“Sun” navodi da su u njenu kuću upala tri lopova, koja su uspjela da prođu i čuvare i sve zaštite, nakon čega je provaljeno sefove u kojima se nalazio nakit, piše “B92“.

Tamara Ecclestone je, navodi dalje britanska štampa, neposredno prije pljačke otputovala zbog božićnih praznika.

Portparolka londonske policije izjavila je medijima da ne može da pootvrdi, niti da demantuje da je Ecclestone opljačkana, ali je dodala i da je policija primila poziv o pljački u petak uveče oko 23 časa, u Zapadni London, prenio je Reuters.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh