Moda i ljepota

“American Portrait Gala” Event u Vašingtonu: Mišel Obama odstupila od svog modnog stila i ukrala sve poglede

Sve ovogodišnje kombinacije sa crvenih tepiha, bivša prva dama Amerike je svojim poslednjim stajlingom bacila u sjenku

Mišel Obama na događaju “American Portrait Gala” u Vašingtonuse pojavila se u upečatljivoj i poprilično izazovnoj haljini u ostavila sve bez daha, prenosi superzena.b92.

Jarko žutu haljinu sa srebrnim ukrasima i gornjim delom krojenim u stilu korseta sa naglašenim dekolteom potpisuje modna kuća “Schiaparelli” pa je kreirana samo za nju.

Kreativni direktor brenda Daniel Rouzberi za časopis “Elle” otkrio je da su inspiraciju za haljinu pronašli u slip spavaćicama i podsuknjama dok su jarkožutom bojom hteli da prikažu energiju gospođe Obama.

“Bila je čast kreirati ovu haljinu samo za nju”, naglasio je Rouzberi, a na službenom Instagramu brenda “Schiaparelli” objavljena je i skica ove očaravajuće kreacije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh