Moda i ljepota

Poznata dizajnerka optužila Karleušu da nosi njene kopije – Jelena joj odgovorom zapušila usta

Srbijanska pop diva Jelena Karleuša ponovo se našla na meti prozivki, kada ju je svjetski poznata dizajnerka Jeha Lijang optužila da je uzela njen dizajn kostima, a prethodno ju je pitala da od nje naruči isti.

Jelena Karleuša - Instagram

“Kripi Jeha” kako sebe naziva na Instagramu, poznata je po ručno rađenim kostimima od kože, lanaca i lateksa, a jedan takav Karleuša je nosila na svom skorašnjem nastupu, piše “Informer“.

Dizajnerki se nije dopalo što je Jelena navodno obukla njenu “kopiju”, te joj je uputila poruku putem Instagrama.

Poznata dizajnerka optužila Karleušu da nosi njene kopije – Screenshot/Instagram

Kako je moguće da mi pišeš u dm, a onda da me “šutneš”? – napisala je Jeha, pa u sljedećem storiju dodala:

Znala je gdje da kupi original, ali je izabrala da podrži lopova. Pisala mi je “Sviđa mi se tvoj rad, kupovat ću” – napisala je dizajnerka na Instagramu i dodala skrinšot njihove prepiske.

Poznata dizajnerka optužila Karleušu da nosi njene kopije – Screenshot/Instagram

Karleuša je na to, naravno, odgovorila.

Draga Jeha, ti kradeš sve što sam ja nosila godinama ranije. I ne zaboravi sve što si uzela od Versaćea – napisala je diva i objavila svoju fotografiju iz 2012. godine u sličnom kostimu.

Poznata dizajnerka optužila Karleušu da nosi njene kopije – Screenshot/Instagram


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh