Moda i ljepota

Majka je 7 djece, a ima tijelo bombe – recept za to je jednostavan

Džesika Enslou (44) iz savezne američke države Juta imala je 19 godina kada je rodila prvo dijete. To je bilo 1994. godine. Onda, 1996. godine rodila je drugo dijete. U narednih 19 godina rodila ih je još petoro sa dvojicom muževa.

Džesika Enslou - Instagram

Džesika ipak uopšte ne izgleda kao mama sedmoro djece, niti kao žena u srednjim četrdesetim godinama, barem kako se one stereotipno predstavljaju i tvrdi da svaka žena može da izgleda poput nje ako je spremna da podnese neke “manje žrtve“.

Instagram i pokazuje da Džesika zaista izgleda fenomenalno.

Kaže i da joj se veoma često dešava da stranci pomisle da su ona i njena najstarija kćerka koja danas ima 24 godine zapravo sestre.

Ona vodi popularan Instagram nalog gdje otvoreno govori o tome kako postiže ovakav fizički izgled. I kako kaže, počela je sa svojom borbom već poslije prvog porođaja.

Čim sam došla iz bolnice poslije prvog porođaja, pokušala sam da navučem farmerke iz perioda prije trudnoće. Kad sam uvidjela da mogu da ih navučem samo do polovine butina, rasplakala sam se. Obuzeli su me depresija i strah da nikad neću izgubiti taj višak kilograma – kaže Džesika. Tada je donijela čvrstu odluku da će redovno vježbati, šta god da se dešava tog dana, i kaže da se toga i dalje drži.

Naravno, pored vježbanja, uvela je i promjene u ishrani.

Nekad sam živjela na sendvičima sa gomilom krema i banana. Znala sam da ne mogu da nastavim dalje tako. Uvela sam sebi ishranu baziranu na povrću i proteinima i držala se toga. Nisam dozvoljavala sebi da me obeshrabri kad pojedem nešto “zabranjeno” – bitno mi je bilo samo da ne odustajem – kaže ona, prenosi “Informer“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh