Moda i ljepota

Blond balayage je najveći ljetni trend kojeg trebaš isprobati

Ova tehnika bojenja s pravom je postala ogromni hit među trendsetericama.

Kosa - Blogspot

Možda misliš da je održavanje pramenova prezahtjevno za tebe, no ove frizure vrijedne su svakog truda. Balayage je s pravom zauzeo jedno od vodećih mjesta u tehnikama bojenja kose. Ova tehnika minimalizira neuspjehe koji su česti kod posvjetljavanja kose, a pruža veće šanse za prirodniji i besprijekoran izgled, piše Žena.

Ova je tehnika dizajnirana tako da izgleda što prirodnije. Najsvjetliji pramenovi okupljeni su u tanke snopove oko korijena, a prema vrhovima postepeno postaju deblji i zasićeniji. U pozadini se naziru duboke i prirodne boje što stvara dimenziju zbog koje balayage uvijek izgleda fantastično.

Ako još nisi sigurna bi li isprobala plavi balayage, mi smo ti izdvojile naše najdraže frizure trendseterica koje će ti dati inspiraciju i ohrabriti te na taj korak.

View this post on Instagram

I stare at you and see…

A post shared by Sanne Vloet (@sannevloet) on

View this post on Instagram

Desert vibes ?

A post shared by Juliette Perkins (@julietteperkins_) on


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh