Moda i ljepota

Svi su “poludjeli” ovo proljeće za farmerkama koje nose mnoge zvijezde s Balkana

Dobre farmerke su obavezan dio svakog ormara. Najzahvalnije su za kombinovanje, uviijek su u trendu i u skladu sa modelom laskaju svakoj figuri.

Međutim, farmerke koje su ovih dana popularne među poznatim ličnostima sa prostora Balkana, ženama i muškarcima, imaju staru dobru foru.

Naime, godinama unazad bile su jako popularne pocijepane farmerke. U jednom trenutku je bio zastupljen trend u kojem je džins izgledao kao da ga je veš mašina gadno iscijepala prilikom centrifuge, a potom se broj rupa smanjivao vremenom.

Sada farmerke su opet pocijepane, ali uglavnom na jednom ili dva mjesta.

Poznata srbijanska blogerka Tamara Kalinić na Instagramu je objavila farmerke koje imaju podvijene nogavice i pocijepane su samo na jednom koljenu.

Za razliku od trenda koji je vladao godinama, ovog puta je prisutan visoki struk, piše Blic.

Međutim, ovaj tip farmerki nije popularan samo među damama, već i među muškarcima.

Voditeljka Jovana Joksimović je objavila fotografiju sa suprugom i poznatim pjevačem Željkom koji nosi farmerke na istu foru.,prenosi Radiosarajevo


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh