Moda i ljepota

BORE NA LICU: Rješenje za akne i hiperpigmentaciju

Neprijatna hiperpigmentacija, ožiljci od akni, sve to ublažava se upravo vitaminom C, i to njegovim direktnim utrljavanjem u kožu!

No image - Haber.ba

Vitamin C, nešto je što će svako da vam preporuči kao prevenciju za zdravlje, ali i u trenucima kada ste bolesni.

Upotreba ovog vitamina duboko je ukorenjena u ljudske živote. Sva njegove pozitivna dejstva na organizam uveliko su poznata, no ono što je možda manje poznato jeste da je dejstvo vitamina C na lice možda nešto najeefikasnije.

Zbog svoje antioksidativne moći vitamin c pružiće vašem licu besprekoran sjaj, čistoću i lepotu. Mnogi sisari u stanju su da proizvedu vitamin C, no ne i čovek. Zato je bitno da ga neposredno uzimamo iz svih dostupnih izvora.

Vitamin C usporava starenje lica, hidrirajući kožu i štiteći je od štetnih spoljnih uticaja. Neprijatna hiperpigmentacija, ožiljci od akni, sve to ublažava se upravo vitaminom C, i to njegovim direktnim utrljavanjem u kožu!

Pitate se kako da dođete do čistog ekstrakta vitamina C? Što je složićete se jako teško,prenosi Espreso


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh