Moda i ljepota

Svaki pravi muškarac sa stilom nikad sebi neće dozvoliti ove greške: Provjerite!

Zato smo odlučili da vam pomognemo i da vam predstavimo stvari koje nikako ne smijete nositi, ako želite da budete atraktivni i privlačni

Muškarac - Surfkafe.com

Svaki muškarac se trudi da izgleda dobro i da svojim izgledom privuče poglede pripadnica lepše populacije. Htjeli to da priznate ili ne, muškarci vole kada izgledaju dobro i sve će uraditi kako bi poboljšali i unaprijedili izgled.

Međutim, često se dešava da ne primijete modne greške koje prave ili da jednostavno ne znaju šta su modni promašaji, a šta je to što je u trendu.

Zato smo odlučili da vam pomognemo i da vam predstavimo stvari koje nikako ne smijete nositi, ako želite da budete atraktivni i privlačni.

Košulja sa zgužvanim rukavima
Ako želite da košulju učinite modernijom i buntovnijom, nikako ne gužvajte rukave, već ih urolajte. Na ovaj način ćete postići ljepši i privlačniji izgled.

Cipele i patike bez čarapa
Ništa nije odvratnije i smiješnije nego muškarac koji nosi patike ili cipele bez čarapa. Ovo nikako ne može biti privlačno, a mnogima će taj prizor biti odvratan, tako da ne pokušavajte da se vadite na izgovore kao što su “meni noge ne smrde” ili “ljeto je”.

Predugačke farmerke i pantalone
Ako vam se pantalone ili farmerke gužvaju na kraju nogavica, to znači da su vam predugačke i da ih morate skratiti. Nikako nemojte da ih zavrćete ili da ih uvlačite u obuću, jer ćete samo izgledati još smešnije. Posetite krojača i sredite vaše pantalone po mjeri.

Predugačke majice
Ove majice nikako ne odgovaraju muškarcima i njihovoj građi, pa je zato najbolje da ih izbjegavate i da ih koristite samo za spavanje ili za trening, ako ih kojim slučajem imate u garderoberu.

Bijele čarape
Bijele čarape dolaze u obzir samo kada nosite sportske stvari i bijele patike. U drugim slučajevima one su prosto neprihvatljive, pa je zato najbolje da se naviknete da nosite crne čarape, jer sa njima nikada nećete pogriješiti,prenosi Depo


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh