Moda i ljepota

Kraljica Rania u kožnom kompletu: Brigitte Macron nije imala šanse u ovom modnom duelu!

Kraljica Jordana je u Jelisejsku palatu došla u odvažnoj modnoj kombinaciji

No image - Haber.ba

Predsjednik Francuske Emanuel Makron i prva dama Brižit Makron ugostili su jordanskog kralja Abdulaha II i kraljicu Raniju u Jelisejskoj palati.

Za susret sa kraljevskim parom Brižit Makron je odabrala elegantnu haljinu u tamno plavoj boji sa zanimljivim detaljem na grudima.Haljinu, kao i većinu garderobe u ormaru prve dame Francuske potpisuje Luj Viton. Brižit Makron je izgled upotpunila salonkama u nijansi haljineIako je ostala verna svom stilu koji mnogi hvale, ali je i dosta onih koji ne podržavaju prekratke haljine na 65-godišnjoj prvoj dami, Brižit je ovaj put ostala u drugom planu budući da ju je izgledom zasenila kraljica Ranija.Kraljica Jordana je u Jelisejsku palatu došla u odvažnoj modnoj kombinaciji. Ona nije oklevala da se obuče u crnu kožu od glave do pete, još jednom pomerajući granice pravila oblačenja članova kraljevske porodice.Kraljica Ranija je odabrala plisiranu suknju od crne kože sa postavom od čipke uz koju je iskombinovala crnu kožnu košulju koja podsećana na sako. Ceo izgled je naglasila crnim salonkama i modernom malom torbom.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh