Moda i ljepota

Dizajneri su izdiktirali omiljenu nijansu: Boja koju ćemo nositi ovog proljeća

Mnogi je smatraju dosadnom, ali influenserke su doslovno “poludjele” za njom…

Žena - Cosmopolitan.rs

Gotovo svakodnevno neka od poznatih trendseterka svojim obožavateljima održi modnu lekciju kako nositi boju koju su donedavno mnogi smatrali neopisivo dosadnom, piše “Cosmopolitan“.

Iako su brojne modne revije slavnih dizajnera za nadolazeću sezonu najavile čak pet vladajućih boja, na njihovom popisu se nije našla neopravdano zanemarena bež nijansa.

No ako pitate Instagram influencerke, upravo će ona zavladati ulicama, ali i vašim ormarima.

Zahvaljujući svojoj neutralnosti, ova se boja može uklopiti u svaki stil, a uz to se i nevjerovatno lako kombinuje s drugim bojama.

Štaviše, ne možete pogriješiti ni ako odlučite u svoju odjevnu kombinaciju ukomponujete čak nekoliko nijansi bež boje.

Koliko god mnogi i dalje smatraju da društvenim mrežama nije mjesto u modi, upravo njima možemo zahvaliti pojavu brojnih trendova u posljednje vrijeme. Zato nema sumnje ni u to da će bež komadi uskoro biti pravi “must have”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh