Moda i ljepota

Nije sve savršeno kako se čini: Kim Kardashian pokazala kako zaista izgleda kada skine šminku

Iako je još 2011. godine, u svom reality showu ‘Keeping Up With Kardashians’ otkrila da boluje od psorijaze, rijetki su trenuci kada se ona pojavljuje bez ‘tone’ šminke na licu. Ipak, u povremenim situacijama, kada psorijaza uzme maha, svojim se obožavateljima požali na stvarno stanje.

Kim Kardashian - Tportal.hr

Ako ste ikada pogledali barem minutu reality showa ‘Keeping Up With Kardashians’ mogli ste primjetiti kako je glavna zvijezda, Kim Kardashian, uvijek besprijekorno dotjerana, kao i našminkana od trenutka kada ustane. Mnogi bi pomislili kako sa šminkom na licu i spava, jer bez iste ju vidjeti čini se nemoguće, no čuda se ipak događaju i ponekad se Kim ipak pojavi bez šminke.

Za njezin uvijek savršeno iskonturirani make up zaslužan je vizažist, Crnogorac Mario Dedivanović, koji se zbog nje i proslavio. Ipak, ‘tone’ šminke na licu zapravo prikrivaju i mnoge nesavršenosti, posebice kožne probleme s kojima se Kim Kardashian godinama bori, piše Tportal.

Naime, Kim Kardashian nikada nije krila kako već godinama borbu vodi sa psorijazom, a sada je na svom Instagram Storyju sa svojih 130 milijuna pratitelja podijelila snimke na kojima je vidljivo njezino lice bez šminke sa crvenilom od psorijaze.

Još prije mjesec dana sa svojim je obožavateljima otkrila što sve čini kako bi pomogla svojoj koži, počevši od tamnih biljnih tinktura koje stavlja na dijelove na kojima se nalazi psorijaza.

‘Mislim da je vrijeme da počnem tražiti lijek za svoju psorijazu. Nikada mi nije bilo ovakvo lice i trenutno ovo stanje ne mogu s ničime prekriti. Proširilo se i po tijelu. Koje ste lijekove isprobali i što najbolje pomaže? Trebam pomoć čim prije’, napisala je na Twitteru u prosincu.

S dijagnozom psorijaze susrela se prvi puta 2011. godine, kada je potražila pomoć dermatologa. ‘Prvi puta sam ju dobila na otvorenju DASH dućana u New Yorku. Nosila sam tu haljinu od šljokica kada me sve počelo češkati. Bila sam uvjerena da sam osip dobila zbog materijala od kojeg je haljina izrađena, no onda se on proširio po mojim nogama i mama mi je rekla da misli da je to psorijaza’, otkrila je Kim Kardashian.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh