Moda i ljepota

Moderne francuske torbe ove sezone

Ove godine oprostili smo se od trenda logomanije, ali luksuzni brendovi ovo ne posmatraju kao modno novotariju – prosto svoj logo koriste kao znak koji će njihove proizvode razlikovati od brze mode i učiniti ih vječnim.

Tako je ove sezone francuski brend Chloé lansirao novi model torbe – C bag, krajnje minimalističku, vrlo elegantnu koju krasi metalna kopča u obliku slova C.

Ova torbica dolazi u nekoliko veličina i boja, kao i tekstura – dok su neke od kroko kože, neke su od one obične. Cijena im se kreće oko 2.000 dolara, a prvi put je C bag prikazana u proljetnoj resort kolekciji ove modne kuće.

Kažu da će upravo ova jednostavna, a ipak efektna torbica, napraviti pravi bum u danima pred nama, te da će dobiti status modnog klasika. Ovakva predviđanja nas ne čude, jer je ova torba svestrana – ima kaiš koji omogućava da je nosite preko ramena, ali i malu ručku ako želite da je nosite u ruci, a uklapa se u najrazličitije stilove i lako će doprinijeti atraktivnosti vaše kombinacije. Trendseterke su već lude za ovom modernom Chloé tašnicom,prenosi Oslobodjenje


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh