Hrana i piće

Amra Džeko podijelila recept za najukusnije pileće režnjiće: Potpuno drugačiji postupak, domaćice su oduševljene ukusom!

Amra Džeko, jedna od najuspješnijih bh. manekenki, supruga našeg fudbalskog dijamanta Edina Džeke, na Instagramu često obraduje svoje pratitelje fotografijama, no ovaj put je podijelila zanimljiv recept za sve.

Radi se o pilećim ražnjićima s povrćem i kus-kus salatom.

-Biti full-time mama je važan i divan “posao” koji je plaćen ljubavlju i osmijesima moje djece. Upravo zbog toga, želim im uvijek pružiti zdrav, nutritivno bogat i izbalansiran obrok kako bi dobili sve potrebne minerale, vitamine (ali i nagovorila ih da jedu više povrće). Zbog toga, sa vama putem storyja dijelim recept koji sam pripremala: Pileći ražnjići s povrćem i kus-kus salatom. Sve zdravo, ali brzo i ukusno- napisala je Amra u svojoj objavi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh