Hrana i piće

Mnogi pripremaju JUTARNJU KAFU na ovaj NAČIN, iako loše utiče za ORGANIZAM

Kako ujutru ne možemo da se razbudimo bez udara kofeina mnogima od nas je čim ustanemo na pameti kafa, ali ko bi rekao da baš to što toliko volimo može da bude loše po naše zdravlje zbog samo jednog malog dodatka.

Kafa - Kurir.rs

Zbog toga što u kafu dodajete mleko, ona može da bude veoma opasna po vaše zdravlje. Kravlje mlijeko je veoma kiselo, može da stvara sekret i sluz, i obično je puno hormona i antibiotika. I to nije sve – ono se veoma teško vari.

Ukoliko želite da dodajete mlijeko životinjskog porijekla, bolje bi bilo da se odlučite za kozje ili ovčije mlijeko jer je tolerancija na njega veća i manje se obrađuje. Najbolje bi vam bilo da se odlučite za neko biljnog porijekla kao što je kokosovo ili sojino mleko.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh