Hrana i piće

ZAPEČENI HLJEB SA BIJELIM LUKOM I SIROM

Ukusna meza i ukras svakom jelu. Uz jogurt ili kiselo mleko, lagani doručak…

Advertisements

Sastojci
1 francuski hljeb
100 gr putera sobne temperature
200 gr gauda sira
2 kašike maslinovog ulja
2 čehne bijelog luka
malo soli
Način pripreme
Čehne bijelog luka izrežite na pola i natrljajte na hljeb.
Sir narendajte i pomiješajte sa puterom.
Namažite na kriške hljeba i poredajte u tepsiju.
Pecite u rerni zagrijanoj na 250 stepeni 5 minuta,prenosi Receptiodados


Advertisements

loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...

Advertisements

loading...

Advertisements

Na vrh