Hrana i piće

Od sada ćete piletinu spremati samo ovako: Ukusan obrok, a lak za pripremu!

Vjerovatno ste čuli za punjeni Haselbek krompir – isječe se na par mesta i tu se stavi sir, začini ili fil po želji. Na isti način možete da pripremite i piletinu.

Priprema piletine - Screenshot/YouTube

Advertisements

Isjecite komad pilećih prsa kako je prikazano, pa ih posolite i pobiberite po ukusu, piše “Kurir“…

Ovako pripremljenu piletinu predlažemo da ispunite prethodno proprženim spanaćem na maslinovom ulju, sa rikotom i mocarelom.

Na kraju narendajte sir preko piletine i začinite alevom paprikom.

Stavite na papir za pečenje i ubacite u rernu na 20-25 minuta, da se ispeče na 200 stepeni.

Za detaljnije uputstvo pogledajte priloženi video:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Advertisements

loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...

Advertisements

loading...

Advertisements

Na vrh